Címlap Játszóház

 


 

 

ÜGYINTÉZÉS? SORBANÁLLÁS? A JÁTSZÓHÁZ A MEGOLDÁS!

A Játszóházban ingyenes programokra, foglalkozásokra várjuk az érdeklődő gyermekeket és szüleiket.

 

Helyszín:

Budapest, XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út 88-92. szám alatti Játszóház, földszinti helyiségek

(a volt II. Rákóczi Ferenc Iskola, bejárat a Szent Imre tér felől).

 

Mit kínálunk, milyen feltételekkel?

 

Hétköznapokon:

Három csoportszobában szakképzett animátorok foglalkoznak a Játszóházba érkező gyermekekkel. Egy pár perces regisztrációt követően a gyermekek állandó felügyelet mellett játékos foglalkozásokon vehetnek részt. Hangsúlyozottan nem óvodai jelleggel működünk, hanem alkalmanként, a szülők ügyintézéssel töltött ideje alatt, legfeljebb három óra időtartamban kínálunk hasznos időtöltést kicsiknek és nagyoknak.

Előzetes egyeztetést követően az általános iskolás gyermekek részére (6-16 éves korosztály) szakképzett fejlesztő pedagógus végez ingyenes pedagógiai fejlesztő foglalkozást, tanácsadást.

 

Hétvégéken:

Szakképzett munkatársak vezetésével szombatonként 3 órás tematikus foglalkozásokon vehetnek részt a gyermekek, illetve kísérőik. A programokon való részvétel szintén előzetes regisztrációhoz kötött, amit a helyszínen, a Játszóház bejáratánál található regisztrációs pultnál ejthet meg a gyermek kísérője. Az egyedül (önállóan) közlekedő gyermekek esetében a Játszóház programjain történő részvétel előzetes szülői hozzájáruláshoz kötött (nyomtatvány a regisztrációs pultban). A foglalkozások három csoportszobában zajlanak, a csoportok nyitottak, egy foglalkozáson maximum 12 gyermek részvételét tudjuk biztosítani.

 

Nyitva tartás:

Hétfő: 8.00-18.00

Kedd: 9.00-17.00

Szerda: 8.00-17.00

Csütörtök: 9.00-17.00

Péntek: 8.00-13.00

 

Tematikus foglalkozások:

Szombat: 9.00-12.00

 

A NYITVATARTÁSI IDŐ LEJÁRTA ELŐTT 30 PERCCEL MÁR NEM ÁLL MÓDUNKBAN GYERMEKET FOGADNI !

MINDEN PROGRAM, MINDEN FOGLALKOZÁS INGYENES !

 

Az aktuális foglalkozások időpontjairól személyesen, a kihelyezett plakátokról, a 06-1-226-1372-es telefonszámon,

a www.csepel.hu,, a www.hszi21.hu weboldalakon, illetve e-mailben, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

___________________________  _________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

BelépésHirdetmények

Közérdekű adatok

Kapcsolat


Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates best hosting deals Valid XHTML and CSS.