Címlap Bölcsődék Aprók Kertje bölcsőde

 

Aprók Kertje bölcsőde

1213 Budapest, Mázoló utca 72-74.

 

Az Erdősori bölcsőde Csepel kisvárosi jellegű részén fekszik, építészetileg vegyes övezetben. Bölcsődénk a 70-es évek

elején épült és azóta fogadja a hozzánk érkező gyerekeket. Az intézmény 78 férőhelyes, 6 csoporttal működik. A játszóudvaron az árnyékot adó fák alatt szívesen töltik a gyerekek idejük nagy részét, ahol homokozó és mozgásfejlesztő eszközök állnak a kicsik rendelkezésére. Csendes, nyugodt, jó levegőjű környezet várja a kiérkező gyermekeket. Télen (bár lényegesen kevesebb időt lehet a szabadban tölteni) is vidám gyermekektől hangos a kert. Lehet a friss hóban szaladgálni, szánkózni, havat lapátolgatni Szakképzett kisgyermeknevelők nagy szakértelemmel gondozzák, nevelik a hozzánk járó kisgyermekeket. Jól szervezett folyamatos napirenddel biztosítjuk a gyerekek igényeinek, szükségleteinek kielégítését, életkori és egyéb sajátosságaik, fejlettségét pillanatnyi fizikai, pszichés állapotát, hangulatát figyelembe véve. A gondozónők gondozó-, nevelő munkájában nagy hangsúlyt kap a családdal való szoros együttműködés. A szülők és a bölcsőde folyamatosan, kölcsönösen tájékoztatják egymást a gyermek fejlődéséről.
A tájékoztatás mindig őszinte, hiteles, személyes hangvételű, etikai szempontból megfelelő, az érintettek személyiségi jogait tiszteletben tartó.

Legfontosabb célunk a gyermekek fejlődéséhez szükséges egészséges és biztonságos környezet megteremtése,

derűs légkör kialakítása. Biztosítjuk a feltételét annak, ami az életünknek ebben a szakaszában a legfontosabb, nyugodt elmélyült játékot, az együttjátszás lehetőségét. A játék örömforrás a fejlődés alapköve, ezért törekszünk arra, hogy erre jusson a legtöbb idő. A gondozónők szívesen mesélnek a gyermekeknek, mondókáznak, énekelnek közösen. A gyerekeknek heti 1-2 alkalommal lehetőségük van a só szoba igénybevételére is. Különböző programokkal színesítjük gyermekink mindennapjait: családi délután, mikulás, farsang, húsvét, gyermeknap.

A szervezett programok a családok igényeihez igazodó többlet-lehetőségek a családok segítése a szülői kompetencia növelése és a család és a bölcsőde közötti kapcsolat erősítése érdekében.

Tavasszal lehetőséget adunk a szülőknek, hogy betekintést nyerjenek bölcsődénk mindennapjaiba.

 

 

 

___________________________  _________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

BelépésHirdetmények

Közérdekű adatok

Kapcsolat


Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates best hosting deals Valid XHTML and CSS.