ÁLLÁSKERESŐ KLUB      

Család- és Gyermekjóléti Központunknál 2005 óta működik strukturált formában ez a szolgáltatás, melynek keretén belül próbálunk tanácsot adni a minket felkereső munkanélkülieknek.

Munkatársaink a jogszabályban előírt kötelező feladataikon túl egyéni és csoportos tanácsadást és tréningeket szerveznek az aktív korú nem foglalkoztatottak számára a munkaerőpiacra való sikeres visszatérés érdekében.

Álláskeresési klubjaink heti rendszerességgel, két alkalommal kerülnek megrendezésre keddi és csütörtöki napokon 08.30-tól 10.30-ig a Családsegítő Közösségi Házban.

Az álláskeresési klub keretében lehetőség van az intézmény által biztosított infrastruktúra használatának segítségével a nyílt munkaerőpiacon megjelenő állások közötti böngészése és a munkáltatókkal való kapcsolatfelvételre elektronikus úton, illetve telefonon keresztül.

Munkatársaink segítséget nyújtanak önéletrajzírásban és a munkanélküliséggel kapcsolatban felmerülő kérdések, dilemmák tisztázásában is.

Munkája elvesztése után célszerű minél hamarabb jelentkezni a Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központ Mansfeld Péter utcai kirendeltségén, hogy regisztráltassa magát. Így lesz jogosult bármilyen ellátásra később.

Munkaügyi Központ helyi kirendeltsége: 1211 Budapest, Mansfeld Péter u. 1.

 

Munkatársaink:

 

Csontosné Gyergyói Ildikó

061/425-2408

családsegítő

 

___________________________  _________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

BelépésHirdetmények

Közérdekű adatok

Kapcsolat


Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates best hosting deals Valid XHTML and CSS.