Címlap Bölcsődék Tipegő bölcsőde

 

 Tipegő bölcsőde
1214 Budapest, Simon Bolivár sétány 4-8.

 

A Tipegő bölcsőde a volt AMK bölcsőde utódja , 1986 óta fogadja 8 csoportban,napi 12 órás nyitvatartással a kisgyermekeket.
A bölcsőde azon kívül,hogy kiemelt alaptevékenységét a bölcsődés korú gyermekek gondozását,nevelését magas színvonalon kívánja ellátni,elsődleges feladatának tekinti a család és a bölcsőde kapcsolatának ápolását is. Teszi ezt azért,mert ennél a korosztálynál a legjelentősebb, és eleve a legerősebb is ez a kapcsolat.
Másrészt pedig,mert a bölcsőde feladatköréből adódóan nem csupán gondozó-nevelő intézmény,hanem fontos szerepet kell,hogy játsszon a környezetében élő családok életmódjának kialakításában is. A bölcsőde szinte kiegészítője a családok mindennapi életének. Lehetőséget nyújt a szülőknek arra,hogy a gyermeknevelés gondjait megoszthassák a nevelést hívatásul választó szakemberekkel.
2011 szeptemberétől korai fejlesztést végzünk konduktor segítségével.
A gyermekek ellátása,gondozása-nevelése teljes integrációban történik a bölcsődei csoportokban. Biztosított az egyéni fejlesztés is az erre a célra kialakított fejlesztő szobában.
A bölcsődei alaptevékenység fontos részét képezi a gyermekek étkeztetése is,mely saját főzőkonyhában történik. A kisgyermekek táplálkozási igényeit,előírásait figyelembe véve,a fejlődésükhöz szükséges élelmi anyagok felhasználásával készítik az ételeket. Speciális étkezést igénylő (ételallergiás) gyermekeket is ellátunk.

 

 

___________________________  _________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

BelépésHirdetmények

Közérdekű adatok

Kapcsolat


Támogatja a Joomla!. Designed by: joomla templates best hosting deals Valid XHTML and CSS.